Milieubewustzijn in de AGF-Sector
Gepubliceerd op: 06/09/2023
Gepubliceerd in: het nieuwsoverzicht
duurzaamheid in AGF

Duurzaamheid en Milieubewustzijn in de AGF-Sector

Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn niet langer een optie, maar zijn onmisbaar voor succes in de huidige AGF-sector. Klanten eisen steeds meer verantwoordelijkheid voor duurzaamheid. In deze blog leggen we uit hoe ERP Software, bedrijven in de AGF-sector in staat stelt om duurzaam te handelen, voedselverspilling te verminderen en een positieve impact op het milieu te hebben.

Een ERP systeem helpt bij het optimaliseren van voorraadbeheer en het verminderen van verspilling. Nauwkeurige voorspellingen van vraag en aanbod verminderen overproductie en over bevoorrading, wat zorgt voor minder voedselverspilling.

Efficiënte transportplanning vermindert de CO2-uitstoot en minimaliseert de ecologische voetafdruk van je logistieke operaties. Profix AGF Software kan helpen bij het minimaliseren van onnodige transportkosten.

Profix AGF Software kan helpen bij het beheren van groene certificeringen en milieuvriendelijke etikettering. Dit helpt bij het aantonen van de toewijding aan duurzaamheid aan klanten.

Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn niet alleen een trend, maar deels al verplicht door middel van wetgeving. Een ERP systeem biedt de tools die nodig zijn om duurzaamheid te integreren in de kern van je bedrijf.

Onze oplossingen

Import & Export

01

Ontdek oplossingen

Groothandel

02

Ontdek oplossingen

Veldgewassen

03

Ontdek oplossingen

PROFIX AGF all-in-one softwareoplossing

PROFIX AGF Software biedt een zeer uitgebreide en allesomvattende softwareoplossing voor bedrijven binnen de AGF sector. Vraag meteen een demo aan!
Vraag nu een demo aan!